Organisatie

Het verhaal van Wake Up begon in de jaren 80. Van een klein familiebedrijf is het inmiddels uitgegroeid tot een internationale handelsorganisatie in non-food consumentenproducten en halffabricaten. Wake Up heeft vestigingen in Shanghai, Hong Kong, China, Vietnam, India en Pakistan en een hoofdkantoor centraal in Zeist, met tientallen medewerkers en samenwerkingen met vele lokale agenten en producenten die klaar staan om invulling te geven aan uw wensen.

Missie en visie

Wake Up ontzorgt bedrijven bij het verhandelen van producten, met name tussen Europa en Azië. Dat betekent de productontwikkeling en productiebegeleiding (inkoop), inclusief het logistieke proces, ofwel end-to-end dienstverlening.

Wake Up International is een soort Barbapapa voor haar opdrachtgevers. We zijn flexibel en dienstverlenend en doen juist dát wat onze relaties zelf niet kunnen of graag willen uitbesteden en hebben daar ons vak van gemaakt. We zijn nieuwsgierig en onderzoekend, volgen ontwikkelingen op de voet en geven onze relaties advies voor nieuwe producten en innovaties. Zodat zij hun handel kunnen laten floreren.
– Roderik Bos –

Kernwaarden

Wake Up legt de lat hoog, voor haar klanten en zichzelf. Het handelen wordt bepaald door de kernwaarden:

Gecommitteerd, nuchter, innovatief

Onze kernwaarden zijn niet zomaar drie woorden. We communiceren ze met gepaste trots, en willen dat onze opdrachtgevers deze waarden herkent en ervaart. Ze mogen ons er altijd op aanspreken. Als het een keer misgaat én als het gewoon goed gaat.
– Marco van Alphen –

Team Wake Up

Marco van Alphen

Buying and operations Asia

Roderik Bos

General Manager

Josine Buerman

Adminstration

Koen Koevoets

Product Developer

Anne-Mariek van de Kraats

Accounting

Danielle Meester

Product Compliance

Ramon Parera

Logistic Coordinator

Kim Pastoors

Project Manager

Jolanda Piet

Project Manager

Mitch Rogers

Buyer

Sandra van Zwol

Project Manager

Paul Ligthart

Logistic Coordinator

Jeroen Kleijer

Account manager & New Business

Onze kracht

35 jaar ervaring

In meer dan 35 jaar hebben we een uitgebreid track-record opgebouwd van een groot aantal verschillende unieke producten voor vele opdrachtgevers. Ook hebben wij in deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd bij een groot aantal betrouwbare fabrikanten. Wij zijn een graag geziene partner, voor zowel onze opdrachtgevers en onze fabrikanten.

Wereldwijd netwerk

Met behulp van onze eigen kantoren, 5 in Azië en 1 in Europa, en onze partners in Amerika zijn wij in staat een internationale End-to-End service aan te bieden. Van idee voor het ontwikkelen van een nieuw product tot en met het leveren van een succesvol product aan de uiteindelijke opdrachtgever.

Kwalitatieve producten

De reputatie van onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Het grootste gedeelte van onze tijd besteden wij dan ook aan het controleren en bewaken van de productkwaliteit. Er gaat geen zending uit de fabrieken weg zonder dat deze uitvoerig door ons gecontroleerd is en voldoet aan alle meest recente wet en regelgeving.

Service

Wat ons écht onderscheidend maakt is de verregaande persoonlijke dienstverlening die wij bieden. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon die uw projecten van A tot Z begeleidt. Het meest belangrijk is, en blijft, dat we doen wat we beloven en verder gaan waar een ander stopt.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Een selectie van onze opdrachtgevers

Geïnteresseerd in onze service?

Neem contact op!